Search This Blog

Tuesday 12 March 2013

Atac: Budinca "The Best Ever"

"Aceasta budinca este un must, trebuie incercata. Este cea mai buna budinca pe care am mancat-o vreodata. Este atat de delicioasa incat o servesc si musafirilor"


Ingrediente:

  • 2 galbenusuri
  • 3 albusuri
  • 150 grame quark sau iaurt 
  • 150 grame branza de vaci
  • indulcitor dupa gust
  • esenta dupa preferinta
  • coaja de lamaie

Preparare:
  1. Albusurile se bat spuma tare cu indulcitorul.
  2. Separat se amesteca restul ingredientelor pana devine o compozitie omogena.
  3. Treptat se incorporeaza compozitia omogena in albusuri, cate o lingura pe rang, mestecand usor.
  4. Se pune intr-o tava antiaderenta sau un vas de yena si se da la cuptor, la 160*C cca 30 min.
*Se serveste rece.













No comments:

Post a Comment