Ingrediente:
- 500 gr de carne tocata (de care doriti, doar sa fie slaba; eu am folosit carne extra slaba de porc, cumparata tocata deja)
- 2 ardei iuti
- 1 ceapa medie (tocata foarte marunt)
- 3-4 catei de usturoi
- 5-6 ciuperci
- 2 morcovi dati pe razatoarea mica
- telina radacina data pe razatoarea mica
- orice alte legume doriti dar taiate foarte marunt
- 1 lingurita de garam masala (un mix de condimente, indian)
- 1 lingurita pudra de coriandru
- 1/2 lingurita boia de ardei iute/dulce
- sare pentru cine doreste (ies bune si fara sare)
Preparae:
- Toate ingredientele se amesteca si se framanta bine, cu mana, timp de vreo cateva minute.
- Se acopera si se da la rece pt cel putin 30 min.
- Se fac chiftelute, dar nu rotunde, mai degraba plate, ca un burger, si se dau la cuptor la 180*C pana se rumenesc bine.
Dupa cum spuneam la reteta de Atac: Chiftelute
No comments:
Post a Comment