Search This Blog

Tuesday 12 March 2013

Croaziera: Varza cu Pulpe de Pui la Cuptor

Ingrediente:

  • 1 varza medie
  • 2-3 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion de casa
  • condimente (dupa preferinta dar nu uitati de foaia de dafin)

Preparare:
  1. Se spala varza si se taie marunt.
  2. Taiati ceapa si caliti-o in putina apa.
  3. Daca folositi sare, frecati varza bine cu sare si apoi punetio in oala peste ceapa, acoperiti oala cu un capac si lasatio pe aragaz la foc mediu, pana scade. Daca faceti ca mine, si nu folositi sare, puneti varza peste ceapa si mai adaugati cca 1/2 pahar de apa, acoperiti si lasati sa scada.
  4. Intre timp preincalziti cuptorul la 180*C.
  5. Dupa ce a scazut la jumatate, adaugati condimentele si bulionul, puneti pulpele, fara piele, (eu nu le-am dezosat) peste varza, cat sa o acopere bine, si dati la cuptor pana se face (cca45min).
*Dk nu aveti suficienta carne cat sa acoperiti toata suprafata de varza, acoperiti cu un capac sau folie de aluminiu, pentru a evita arderea la suprafata, si lasati descoperit doar pentru 10 min, la final.










No comments:

Post a Comment