Ingrediente:
- 1 piept de pui
- leftovers (ficat, peste, creveti, etc)
- 150 grame de quark sau orice branza cremoasa (0%grasime, bineinteles)
- verdeata
- condimente
Preparare:
- Pieptul de pui se taie ca pentru snitele, se bate bine, dar cu atentie sa nu se rupa, se condimenteazasi se aseaza pe o suprafata de lucru.
- Bucatile se prind intre ele cu scobitori.
- Pentru umplutura taiem verdeata si "leftoverurile" marunt si le amestecam cu branza.
- Intindem aceasta umplutura peste peptul de pui, evitand marginile, si rulam, prinzand la capete cu scobitori.
- Se inveleste rulada in hartie de copt (trebuie sa fie groasa, de buna calitate, altfel riscati sa se lipeasca de carne), punem intr-o tava adanca (eu am folosit una de chec) si dam la cuptor la 180*C pt cca 40 min.
- Se indeparteaza hartia de copt si se mai da 2-3 min la cuptor (nu mai mult, ca se usuca)
*Daca sunteti la Croaziera puteti pune, la umplutura, si legume.
No comments:
Post a Comment