Search This Blog

Tuesday 12 March 2013

Atac & Croaziera: Rulada din Piept de Pui si "leftovers"

"Eu niciodata nu arunc ramasitele (leftovers) de la o masa. Pregatesc ceva nou cu ele. De data aceasta am facut o rulada din piept de pui"

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • leftovers (ficat, peste, creveti, etc)
  • 150 grame de quark sau orice branza cremoasa (0%grasime, bineinteles)
  • verdeata
  • condimente


Preparare:

  1. Pieptul de pui se taie ca pentru snitele, se bate bine, dar cu atentie sa nu se rupa, se condimenteazasi se aseaza pe o suprafata de lucru.
  2. Bucatile se prind intre ele cu scobitori.
  3. Pentru umplutura taiem verdeata si "leftoverurile" marunt si le amestecam cu branza.
  4. Intindem aceasta umplutura peste peptul de pui, evitand marginile, si rulam, prinzand la capete cu scobitori.
  5. Se inveleste rulada in hartie de copt (trebuie sa fie groasa, de buna calitate, altfel riscati sa se lipeasca de carne), punem intr-o tava adanca (eu am folosit una de chec) si dam la cuptor la 180*C pt cca 40 min.
  6. Se indeparteaza hartia de copt si se mai da 2-3 min la cuptor (nu mai mult, ca se usuca)
*Daca sunteti la Croaziera puteti pune, la umplutura, si legume.




No comments:

Post a Comment