Search This Blog

Friday 19 April 2013

Gratin de Conopida

Pentru 4 portii
Ingrediente:

  • 1 conopida medie
  • 250 gr carne slaba tocata
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri de cascaval degresat (optional)
  • patrunjel
  • coriandru


Preparare:


  1. Preincalziti cuptorul la 180°C  sau 350°F
  2. Taiati conopida in buchetele mici si fierbeti-o. 
  3. Dupa fierbere aruncati excesul de apa si pasati pana devine piure.
  4. Pregatiti carnea tocata intr-o tigaie antiaderenta, pana se patrunde, asezonand de sare si piper.
  5. Puneti carnea intr-un vas de iena, sau intr-o tava peste care adaugati ceapa tocata, usturoiul pisat si verdeata si apoi tot piureul de conopida.
  6. Presarati cascavalul ras si dati la cuptor pentru cca 20 min



No comments:

Post a Comment