Search This Blog

Wednesday 3 April 2013

Oua cu Spanac si Somon afumat Croaziera

Ingrediente:
• cca 400gr spanac
• oua (câte doriți)
• o felie somon afumat (sau mai mult)

Preparare:
• Spălați spanacul si punețil intr-o cratiță cu capac. Adaugați apă fiarta peste el si acoperiți oala pentru cca 5min.
• Ouăle le puteți face după preferință. Prajite intr-o tigaie antiaderenta sau poached (pe apa). Pentru ouăle pe apa va sfatuiesc sa folosiți o cratiță cu un diametru mai mare si înainte sa spargeți oul, mestecati apa energic cu o lingura. Se va crea astfel un vârtej care va ajuta sa țină albușul de galbenus, astfel oul va arata foarte frumos.

Asamblare:
• Spanacul se strecoara si se scurge de apa.
• Se așează pe o farfurie peste care se pune somonul afumat si apoi ouăle.





No comments:

Post a Comment